Bericht versturen
Thuis ProductenThermo-elektrische Vloeibare Koeler

Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC

Certificaat
China Adcol Electronics (Guangzhou) Co., Ltd. certificaten
China Adcol Electronics (Guangzhou) Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Uw bedrijf maakt perfecte thermo-elektrische assemblageproducten, hebben wij zeer gelukkig in de afgelopen jaren samengewerkt.

—— Juergen Kreis

De leverancier van Nice, perfecte goederen, perfecte levering!

—— Chana

Ik ben online Chatten Nu

Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC

Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC
Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC

Grote Afbeelding :  Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Adcol
Certificering: ISO9001, CE
Modelnummer: ALP010
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotation
Verpakking Details: Stevige karton verpakking
Levertijd: 3-4 weken
Betalingscondities: T/T, Paypal
Levering vermogen: 10Kpcs/Month

Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC

beschrijving
Het koelen macht: 10w Voltage: 12VDC
Huidig: TBA Ventilator, hete kant: TBA
Gewicht: 0.25Kg
Hoog licht:

12VDC thermo-elektrische Vloeibare Koeler

,

De Thermo-elektrische Vloeibare Koeler van TEC

,

De meer peltier vloeibare harder van TEC

Koeler van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Vloeibare Thermoelctric 12VDC

 

Het thermo-elektrische fenomeen werd meer dan 180 jaar geleden ontdekt. Nochtans, genoot het van zijn praktische toepassing in het midden van de XX eeuw, dankzij 130 jaar later na zijn ontdekking het onderzoekswerk van Sovjetacademicus Abram Ioffe.

Nog, was de pionier in thermoelectrics een Duitse wetenschapper Thomas Johann Seebeck (1770-1831), die in de Estlandse stad Revel geboren was. In 1822 vatte hij de resultaten van zijn experimenten in het artikel genoemd samen de Magnetische die Polarisatie van Metalen en Ertsen door Temperatuurverschil worden geproduceerd (Magnetische Plarisation der Matalle und Erze durch temperatur-Differenz. Abhandlungen der Preussischen Akad, Wissenschaften, pp 265-373 werd) dat gepubliceerd in de Werkzaamheden van de Pruisische Academie van Wetenschappen. Seebeck ontdekte dat als de einden van de kring die uit twee heterogeene die metalen bestaat in de verschillende temperatuuromstandigheden gesloten waren worden gesoldeerd, een magnetische die naald dichtbij het wordt geplaatst zou roteren alsof er een toegepaste magneet was. De draaihoek hing van de waarde van het temperatuurverschil af bij de kringsverbindingen. Dit fysieke fenomeen wordt bedoeld als effect van Seebeck.

Nochtans twee vroeger jaar, in 1820 Hans Christian Oersted (1777-1851) bewees dat de elektrostroom de magnetische naald beïnvloedde. Later als Ampère, bestudeerden Biot, Savart, Laplace, en andere wetenschappers de interactie van elektrostroom en het magnetische veld, Seebeck ontkende de elektroaard van het fenomeen. Zoals de naam van zijn artikel aantoont, zijn wetenschappelijke idee betroffen magnetisering van materialen onder temperatuurverschil. Volgens deze hypothese, was de Aarde als een gigantische kring waar het temperatuurverschil met de twee koude polen en met de hete evenaar werd gehouden. Minstens, was dit het standpunt van Seebeck op het Aardemagnetisme.

Hans Oersted, dat de draad van het onderzoekswerk van Seebeck met veel aandacht volgde, was de eerste wie dit fenomeen thermo-elektrisch effect noemde. Seebeck zelf drong op de naam van thermomagnetism aan.

Seebeck verzamelde veel onderzoekmateriaal dat kringen behandelde die uit diverse combinaties van harde en vloeibare metalen, legeringen en samenstellingen van metalen en effect van temperatuurverschil op hen bestaan. Baserend op dit onderzoekswerk, richtte hij „thermo-elektrische rij op“, die nog in gebruik samen met die is, die later samengesteld waren.


Harder van de het Aluminiumplaat van TEC Peltier de Thermo-elektrische Vloeibare Koelere 12VDC 0

Contactgegevens
Adcol Electronics (Guangzhou) Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Jenny yang

Tel.: +8613428811822

Fax: 86-20-82898912

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)