Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Koeler van de Peltierplaat

TEC-Systeem Thermo-elektrische Lucht aan Peltier-Plaatkoeler ATP040 12VDC ISO9001

Van goede kwaliteit Thermo-elektrische Airconditioner voor verkoop
Van goede kwaliteit Thermo-elektrische Airconditioner voor verkoop
Uw bedrijf maakt perfecte thermo-elektrische assemblageproducten, hebben wij zeer gelukkig in de afgelopen jaren samengewerkt.

—— Juergen Kreis

De leverancier van Nice, perfecte goederen, perfecte levering!

—— Chana

Ik ben online Chatten Nu

TEC-Systeem Thermo-elektrische Lucht aan Peltier-Plaatkoeler ATP040 12VDC ISO9001

China TEC-Systeem Thermo-elektrische Lucht aan Peltier-Plaatkoeler ATP040 12VDC ISO9001 leverancier
TEC-Systeem Thermo-elektrische Lucht aan Peltier-Plaatkoeler ATP040 12VDC ISO9001 leverancier TEC-Systeem Thermo-elektrische Lucht aan Peltier-Plaatkoeler ATP040 12VDC ISO9001 leverancier TEC-Systeem Thermo-elektrische Lucht aan Peltier-Plaatkoeler ATP040 12VDC ISO9001 leverancier TEC-Systeem Thermo-elektrische Lucht aan Peltier-Plaatkoeler ATP040 12VDC ISO9001 leverancier

Grote Afbeelding :  TEC-Systeem Thermo-elektrische Lucht aan Peltier-Plaatkoeler ATP040 12VDC ISO9001

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Adcol
Certificering: ISO9001 , CE
Modelnummer: ATP040-12VDC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Stevige Karton Verpakking
Levertijd: 3 - 4 weken
Betalingscondities: T/T, PAYPAL
Levering vermogen: 500pcs per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Het koelen capaciteit: 39W Lopende Stroom: 4.0A
spanning: 12Vdc Gewicht: 0.8kg

Thermo-elektrische Lucht aan Plaatkoeler ATP040 - 12VDC voor Lasers

 

TEC-Systeem Thermo-elektrische Lucht aan Plaatkoeler ATP040 12VDC

Passieve Lading
Bij het ontwerpen van een thermo-elektrisch koelsysteem van (TE), bereikt één van de belangrijkste processen een inzicht in uw thermische lading. Zonder deze essentiële informatie, kunt u niet het beste TE-apparaat of de warmtewisselaars voor de baan wijselijk kiezen. Elk thermo-elektrisch systeem heeft een unieke capaciteit voor het bewegen van hitte. Terwijl het mogelijk is een systeem eenvoudig om op te bouwen en dan te zien wat het zal doen, is het gewoonlijk veel voorzichtiger om uw systeem voor de gewenste resultaten te optimaliseren. Er is geen betere plaats om, dan met goed te beginnen, de stevige raming van hoeveel hitte uit uw thermische lading moet worden verwijderd om de prestatiesdoelen te bereiken.
Er zijn twee componenten aan thermische lading in TE-systemen: actief en passief. De actieve lading wordt gevonden wanneer een deel van de lading eigenlijk hitte veroorzaakt. Een voorbeeld zou een elektronische kring in een bijlage zijn; het schakelschema zou wattage verdrijven op zijn voltage en huidige vereisten wordt gebaseerd dat. Vele TE-toepassingen hebben geen actieve lading (b.v., een voedsel en een drankkoeler) en deze termijn kan volledig in deze gevallen worden voorzien. Bijna moeten alle TE-systemen, echter, aan het passieve gedeelte het hoofd bieden. Om een temperatuurverschil tussen een thermische lading en het omringende milieu te handhaven, moet een bepaalde hoeveelheid energie voortdurend in (voor het verwarmen) of uit (voor het koelen) de lading worden bewogen. Het tarief waaraan deze energie wordt bewogen (gewoonlijk uitgedrukt in watts), is de passieve lading.
Één manier om van passieve lading een beeld te vormen, is het als een lekke boot te bekijken. Het water stroomt voortdurend in de boot door alle diverse lekken (b.v., gaten, defecte verbindingen, enz.). De meer lekkage zijn er, zal sneller het water in de boot komen. Geconfronteerd met deze situatie, als u de boot op een bepaald niveau in het water (en u kon niet de lekken herstellen) wilde handhaven, zou u het water aan een bepaald tarief moeten uit in balen verpakken. Als u te langzaam in balen verpakt, zal de boot lager dalen; als u het water te snel dumpt, kunt u boven het gewenste niveau (dat of geen probleem) toenemen kan kan zijn. Ideaal gezien, natuurlijk, zou u de boot bij de eerste kans herstellen zodat kon u uw toekomstig tarief minimaliseren om in balen te verpakken.
Met een TE-systeem, probeert u om uw thermische lading kouder of heter te houden dan de omgevingstemperatuur. Jammer genoeg, geen kwestie hoe goed ontwerpt u uw systeem, zal er sommige lekken zijn. Er is geen type van isolatie met een oneindige thermische weerstand, zodat zal wat hitte net door uw primaire lijn van defensie overgaan. Voorts zullen de verbindingen worden gebruikt om aan de onvermijdelijke gaten (b.v., ervaren de deuren, TE-motor, enz. die) het hoofd te bieden, ook onvolmaakt zijn. Aldus, in een het koelen toepassing, gaat wat hitte in de thermische lading van het omringende milieu lekken. Om een populaire sportenuitdrukking te parafraseren, „u kunt niet het tegenhouden, kunt u slechts proberen om het te bevatten.“ Zo in balen verpakt u, slechts dit keer u uit hitte in balen verpakt, en u niet gebruikt een emmer of een waterpomp, maar thermo-elektrisch systeem- die regelmatig watts uit (of in voor het verwarmen) de thermische lading pompt.

Contactgegevens
Adcol Electronics (Guangzhou) Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)