Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPeltier Thermo-elektrisch Ontvochtigingstoestel

van 35W 220VAC Peltier Thermo-elektrische het Ontvochtigingstoestel/van Peltier Condensator

Van goede kwaliteit Thermo-elektrische Airconditioner voor verkoop
Van goede kwaliteit Thermo-elektrische Airconditioner voor verkoop
Uw bedrijf maakt perfecte thermo-elektrische assemblageproducten, hebben wij zeer gelukkig in de afgelopen jaren samengewerkt.

—— Juergen Kreis

De leverancier van Nice, perfecte goederen, perfecte levering!

—— Chana

Ik ben online Chatten Nu

van 35W 220VAC Peltier Thermo-elektrische het Ontvochtigingstoestel/van Peltier Condensator

China van 35W 220VAC Peltier Thermo-elektrische het Ontvochtigingstoestel/van Peltier Condensator leverancier
van 35W 220VAC Peltier Thermo-elektrische het Ontvochtigingstoestel/van Peltier Condensator leverancier van 35W 220VAC Peltier Thermo-elektrische het Ontvochtigingstoestel/van Peltier Condensator leverancier van 35W 220VAC Peltier Thermo-elektrische het Ontvochtigingstoestel/van Peltier Condensator leverancier van 35W 220VAC Peltier Thermo-elektrische het Ontvochtigingstoestel/van Peltier Condensator leverancier

Grote Afbeelding :  van 35W 220VAC Peltier Thermo-elektrische het Ontvochtigingstoestel/van Peltier Condensator

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Adcol
Certificering: ISO9001 , CE
Modelnummer: ATD035-220VAC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Stevige Karton Verpakking
Levertijd: 3 - 4 weken
Betalingscondities: T/T, PAYPAL
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Ingangsspanning: 100-220VAC Nominaal vermogen: 256
Dimensies: 185x145x121.5mm Omringende Temperaturen: 10-60℃

thermo-elektrische het Ontvochtigingstoestel Roestvrije Buis van 35W 220VAC Peltier

 

Hoe een Thermo-elektrisch Ontvochtigingstoestel werkt

De thermo-elektrische ontvochtigingstoestellen (soms genoemd de ontvochtigingstoestellen van Peltier of Peltier-effect) gebruiken het thermo-elektrische effect (specifieker het Peltier-effect) om elektriciteit in een temperatuurverschil over een Peltier-module om te zetten. Dit gecreeerde temperatuurverschil is wat ontvochtiging vergemakkelijkt. Alvorens wij de delen en de processen betrokken bij de verrichting van thermo-elektrische ontvochtigingstoestellen bekijken, eerst bespreek de wetenschap achter hoe zij werken. Die wetenschap is het thermo-elektrische effect.

Thermo-elektrische Ontvochtigingstoesteldelen

Een thermo-elektrisch ontvochtigingstoestel wordt gemaakt gebruikend zeer weinig delen. Het bestaat uit

1. De Peltier-module

2. Twee heatsinks – een kleinere koude kant heatsink en een grotere (ongeveer tweemaal zo groot zoals de koude kant) hete kant heatsink

3. Een ventilator – op de meeste thermo-elektrische ontvochtigingstoestellen onder $100 is dit niets meer dan een kleine 12V-ventilator van de computerstijl

4. Diverse schakelaars en knopen

De Peltier-module wordt geklemd tussen twee heatsinks. Aangezien wij hierboven bespraken, wordt één kant van de Peltier-module koud en de overkant wordt heet wanneer de elektriciteit het wordt doorgenomen. De koude kant van de module is in direct contact met één heatsink. De hete kant van de module is in direct contact met andere heatsink. De koude kant heatsink is aan de kant van het ontvochtigingstoestel waar de warme vochtige lucht – de voorzijde van het ontvochtigingstoestel binnengaat. De hete kant heatsink is aan de achterkant van het ontvochtigingstoestel. Achter de hete kant heatsink is de kleine brushless ventilator die lucht door de gehele assemblage trekt.

Zo hebben wij, in orde van de voorzijde van het ontvochtigingstoestel waar de lucht aan de rug van het ontvochtigingstoestel waar luchtuitlaten door de bovenkant binnengaat:

  • De koude kant heatsink
  • De Peltier-module
  • De hete kant heatsink
  • De ventilator

Het is belangrijk om te realiseren dat de ventilator de lucht rond deze gehele assemblage van delen naar de rug van het ontvochtigingstoestel trekt. Daar de luchtuitlaten door de bovenkant van het ontvochtigingstoestel.

Het proces

De warme vochtige lucht gaat het ontvochtigingstoestel door het voortraliewerk in. Het wordt getrokken in het ontvochtigingstoestel door de ventilator bij de rug van het ontvochtigingstoestel. Deze warme vochtige lucht komt eerst in contact met de voorzijde van de koude kant heatsink. Hier is waar ontvochtiging voorkomt. Enkel als warme lucht condenseert op de koude evaporatorrollen van een compressor gebaseerd ontvochtigingstoestel, de warme lucht die het thermo-elektrische ontvochtigingstoestel condenseert op zijn koude kant heatsink ingaat. De koude kant heatsink heeft een vlotte afwerking met een hoekig finned ontwerp voor het condensaat toestaan om gemakkelijk neer in het gecondenseerde inzamelingsreservoir onder het te druipen.

Houd in mening dat dezelfde lucht nog in de rug van het ontvochtigingstoestel wordt getrokken. De lucht reist hoofdzakelijk rond deze voor koude kant heatsink en gehele Peltier-module heatsink assemblage naar de rug van het ontvochtigingstoestel. Hier wordt de lucht getrokken voorbij de hete kant heatsink. De luchtuitlaten uit het ontvochtigingstoestel zoals warmere (wegens de hete kant heatsink) drogere (wegens de koude kant heatsink) lucht.

Nu u weet hoe de thermo-elektrische ontvochtigingstoestellen werken is het tijd om hoe te bekijken zij bij hun gebaseerde compressor en dehydrerende tegenhangers vergelijken.

Contactgegevens
Adcol Electronics (Guangzhou) Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)